Tervetuloa Kuus-Hukkalaan!

Kuus-Hukkala tarjoaa monipuolisia palveluita - tulitpa yksin, kaksin, perheen tai työporukan kanssa. Kuus-Hukkalassa on monitasoista mökkimajoitusta, Pikkuhukista järvenrantamökkeihin sekä ylellinen Villa Hukka-huvila.

Viihtyisän ravintolan tilat sopivat hyvin tunnelmallisiin juhliin, yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Ravintolamme on varustettu A-oikeuksin. 

Kuus-Hukkalan kokoustarjous 2019!

Saunamaailma järvinäkymin on ihanteellinen kokouspaikka kahdella saunalla ja sisäpihaterassilla, jossa on lämminvesi palju. Saunamaailman tiloissa on myös huoltotila karavaanareille. Suositulla karavanalueellamme (SFC) on 110 paikkaa.

Kuus-Hukkalan aktiviteetti numero yksi on Lada Nivoilla ajettava maastoautosafari, joka on loistava ohjelmanumero ympäri vuoden. Haasteellisimmillaan rata on syyssateilla, mutta jännitystä riittää muulloinkin!

Kuus-Hukkala sijaitsee Savonlinnan ja Juvan välissä, noin 40 kilometriä Savonlinnasta ja 23 kilometriä Juvalta. Helsinki-Vantaa lentoasemalta ajoaika Kuus-Hukkalaan 2h 40min.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Yhteystiedot

Kuus-Hukkala
Kuushukkalantie 254
51940 Härkälä, Rantasalmi

Vastaanotto, varaukset ja tiedustelut:
Puh. 040 777 7000
info@kuus-hukkala.com

Meiltä Autoliiton jäsenalennukset, majoituksesta, maastoauto safarista ja ajoharjoitteluradan käytöstä.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

  Kuvahaun tulos haulle facebook logo jpg     Aiheeseen liittyvä kuva