Kokoukset

Keskity asiaan, jätä loput meille!

Kuus-Hukkalassa kokousten järjestäminen onnistuu vaivattomasti. Tarjoamme laatua, joustavuutta, järjestelyn helppoutta sekä rauhallisen ympäristön erilaisille kokouksille.
Kokousten järjestämisen kannalta Kuus-Hukkalan sijainti, Savonlinnan ja Juvan välissä, on erinomainen. Helsinki-Vantaa lentoasemalta ajoaika Kuus-Hukkalaan 2h 40 min. Meille on helppo saapua niin Savonlinnan, Mikkelin, Varkauden kuin Imatrankin suunnalta.
Kokouksen välissä ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja Lada Nivoilla ajettavalla maastoautosafarilla pääsee nollaamaan ajatuksia oikein kunnolla!

Asiakasreferenssi:

Jokainen vieras on aidosti tervetullut           

 

—Neljän tunnin automatka Helsingistä Rantasalmelle ei ole pitkä, kun porukalla mennään, toteaa pääkaupunkiseudulla yritystään pyörittävä TPH-saneeraus Oy:n toimitusjohtaja Timo Laakkonen.  

Sama aika kuluu helposti lentokentillä jonottamiseen ja turvatarkastuksiin, vaikka lentomatka olisi vain tunnin mittainen.

 

Useita eri tilaisuuksia Kuus-Hukkalassa asiakkailleen ja henkilökunnalleen järjestänyt Laakkonen puhuu Kuus-Hukkalasta hyvin lämpimään sävyyn. Hän kehuu Kuus-Hukkalan kaunista luontoa kirkasvetisen järven rannalla. Erityismaininnan saa henkilökohtainen palvelu, joka huokuu paikan omistajasta Markusta ja koko henkilökunnasta.

—Sinä ja vieraasi ette ole ikinä massaa, kun tulette Kuus-Hukkalaan, sanoo Laakkonen.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu tarkoittaa vieraiden puhuttelemista heidän omilla nimillään. Jokainen vieras on aidosti tervetullut.

 

Paikan sijainti kauniin luonnon keskellä tarjoaa elämyksen.  Lisäksi monipuolinen ja tasokas majoitustarjonta pärjää kilpailussa jopa viiden tähden hotellien kanssa. Ruokapuolikin on kunnossa, sillä cateringin palvelut toimivat hyvin ja ruoka on ollut joka kerralla maistuvaa.

 

Yhdellä sanalla kuvattuna Laakkonen nostaa Kuus-Hukkalasta esiin sanan laatu. Laatu toteutuu hänen mukaansa huippuluokan majoituksissa, erinomaisessa hinta-laatusuhteessa ja maistuvissa ruokatarjoiluissa.

Henkilökohtaisesti hän on ihastunut paikkaan siinä määrin, että on järjestänyt siellä myös sukujuhlat sadalle henkilölle.

— Kuus-Hukkalan Markun orkesteri taipuu isompaankin tapahtumaan.

 

Mikä saa sitten yrityksen käyttämään samaa paikkaa useamman vuoden ajan? 

—Kuus-Hukkalassa voi käydä sekä kesällä että talvella. Vaikka samalla porukalla käydään useamman kerran, ohjelmapalveluissa riittää valinnanvaraa. Aktiviteetit voi valita tarkasti porukan ja toiveiden mukaan, mikä ei ole ketjuvetoisissa palveluyrityksissä aina mahdollista.

—Jos haluat viedä asiakkaasi paikkaan, jossa ruoka, majoitus ja palvelu on erinomaisella tasolla, voin suositella Kuus-Hukkalaa, toteaa Laakkonen.

Kysy tarjousta ryhmällenne jo tänään.

Päiväkokous Kuus-Hukkalassa alkaen 45,00 € / henkilö / minimi 12 henkeä
- aamukahvi ja pieni suolainen
- lounas noutopöydästä
- iltapäiväkahvi ja pieni makea

Kysy tarjouksiamme, räätälöimme tapahtuman haluamallanne tavalla.

Esimerkiksi Villa Hukka 125 € / henkilö / minimi 10 henkeä

- majoitus 2 h huone

- kokouslounas seisovasta pöydästä

- iltapäiväkahvi ja pieni makea

- 2 saunaa, alakerran sähkösauna ja puulämmitteinen rantasauna

- aamiainen

Tarjouspyynnöt:

puh. 040 777 7000 tai sähköpostitse:  info@kuus-hukkala.com