Majoitus

Kuus-Hukkalasta Rantasalmelta löydät monipuolista mökkimajoitusta ja suositun caravanalueen. Kuus-Hukkala sijaitsee Rantasalmella, Savonlinnan ja Juvan välissä, noin 40 km Savonlinnasta ja 23 km Juvalta. Helsinki-Vantaa lentoasemalta ajoaika Kuus-Hukkalaan 2h 40 min. Kaikki Kuus-Hukkalan mökit sijaitsevat joko rannalla tai rannan läheisyydessä. Vuodepaikkoja Kuus-Hukkalasssa on yhteensä 140.

Villa Hukka tarjoaa tasokasta majoitusta ja kokoustilaa ryhmille. Villa Hukka sijaitsee omalla rauhallisella rantatontilla, kuitenkin vain 150 metrin päässä ravintolastamme.

Oman rauhan ystäville parhaimmat vaihtoehdot ovat rannalla sijaitsevat mökit: Hukka 6, 7, 8 ja 9. Tarkista mökkien saaavuus talvikaudella; osa on talviteloilla! PikkuHukat sopivat parhaiten pariskunnille ja pienille perheille, joita ei naapurin läheisyys haittaa! PikkuHukat sijaitsevat aivan ravintolamme läheisyydessä, joten matka terassille on lyhyt!

Oman tien kulkijat ja reppureissaajat nauttivat makoisia unia kesäaitoissamme, jotka myös sijaitsevat aivan ravintolamme tuntumassa.

Klikkaa vasemmalla olevia majoitusvaihtoehtoja. Näet varaustilanteen ja voit myös tehdä varauksia. Kuus-Hukkala pidättää oikeuden hintojen ja vähimmäis varausajan muutoksiin esim. tapahtumien aikana.